Startsida   Krisseby gård   Fårskinn till salu   Leicesterfår  Gotlandsfår   Vallhundar   Gås&Anka   Galleri   Övrigt    Blogg

Smålands

Vallhundsklubb

Årsmöte 2008

Så var vi då på vårt första möte hos Smålandsvallarna. Vi kände oss direkt välkomna i ett väl sammansvetsat gäng som lärt sig att trivas och samarbeta fram bra lösningar genom åren. Det är annars lätt att glömma bort nya förmågor som ännu inte har arbetat sig in. Men inte så, utan vi togs väl om hand. Det märktes direkt att det var en god stämning i klubben vilket bådar gott för framtiden. Många kände vi förstås igen sedan tidigare från tävlingar och kurser vilket alltid underlättar. Så för oss var det ett mycket trevligt möte. Och så fick vi ju med oss massa priser hem.

Vi började med fika och Anna Hall lät sig väl smaka. Var efter som  folket kom fylldes stolarna. Man kan undra vad Magnus Pettersson berättar. All fika och mat fixades av ett glatt gäng som leddes av Olle Jardéns Agnes. Här målas strategin upp.
Nötgänget hade sitt möte först och passades upp av Olle J med fika.

Det verkade gå glatt till vid bordet, så man kan undra vad de kom fram till.

Men med dessa nöjda miner blev det nog något bra. Lisa Swanström var hela tiden på jakt efter motiv till hemsidan som hon ansvarar för.
Ordförande Samuel Wåhlin gjorde ett starkt intryck på oss. Han verkar vara som klippt och skuren för sitt uppdrag. Ordförande Samuel öppnade mötet med en tyst minut för den bortgångne medlemmen "Frippe" och höll ett stämningsfullt tal. Ljuset till minne för Leif Fritjofsson var tänt under hela mötet. Sekreteraren Annika Ögren redogjorde för sitt.
Tävlingsansvarige Torbjörn Skaar gick igenom årets planerade tävlingar. Pennorna kom snabbt fram. Valberedaren Olle J som gav oss en del glada skratt. Olle och Jessie som var behjälpliga i köket.
Magnus Pettersson med Vallstaven. Utbildningsansvarige Irene Mårtensson. Birger Svensson saluterar med pennan för Karins framgångar. Birger S som är en mycket omtyckt domare.
Göran "Pigge" Olsson var helkoncentrerad... ...Medan Cissie Wackerberg verkade drömma sig bort lite. Olle Engkvist argumenterar. Karin Söderberg tyckte att allt blev så bra.
Och så var det Karin. Som är såååå bra. Presenten till Karin... ...som visade sig vara till Lotus.
En vatten / matskål med namnet LOTUS. Men så fick tillslut Karin en Orkidé och Samuel W sin kram. Sedan kom det STORA prisbordet som Torbjörn S fixat. De tre närvarande som hade en eller två godkända vallhundar. Susanna L, Birger, S Anna H.
Anna Hall var först ut att hämta.

Susanna Ljunggren fick välja  två priser.

Och Birger S sopade hem resten. Susanna L´s skörd.
Dax för middag. Och så här såg efterrätten ut före... ...Och så här såg Anna Lena ut efter. Visst var det ett lyckat möte? Både Karin S och Anna H höll med. Nu flyttar jag aldrig till ÖVK tycks Anna säga. Äntligen slut tyckte de som hade skött köket så bra. Jessie pustar ut.